header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Feb
17

Terugblik zaalhockey seizoen 2015

De TC kijkt zeer tevreden terug op het zaalseizoen 2014-2015. Hisalis nam dit seizoen met maar liefst 22 teams deel in de zaalcompetitie. De totale deelname kwam daarmee een stuk hoger uit dan in het vorige seizoen. Nagenoeg alle teams hebben een prima zaalseizoen gespeeld, getuige de vele positieve geluiden die we hebben mogen ontvangen. 

Dit jaar wisten maar liefst vier teams kampioen te worden (M8D1, M8D2, JD1 en MB1). De MC3 was op punten gedeeld eerste, maar moest de beker toch net uit handen geven. Diverse teams konden een fraaie tweede plek (JA1, MB3, MD1, MD2) of derde plek (JC2, MB2) bemachtigen. Ook in de Jongste Jeugd werden uitmuntende resultaten behaald (J8E1). 

Uiteindelijk nemen maar liefst 12 van de 22 teams dit seizoen eremetaal mee naar huis! Dat is als regionale hockeyclub een buitengewone prestatie waar we echt trots op mogen zijn. 

Dat succes niet vanzelf komt moge duidelijk zijn. Dit jaar was er sprake van zorgvuldige voorbereiding voor trainers en coaches. Daarnaast waren we als club in staat om zaaltraining in de hal van FC Lisse aan te bieden. Veel teams maakten gretig gebruik van deze mogelijkheid.

De lente staat ondertussen weer voor de spreekwoordelijke deur en alle teams zijn deze week weer op het veld begonnen. Namens de voltallige TC feliciteren we onze kampioenen, en volgend seizoen gaan we proberen het nog beter te doen!

De Technische commissie

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

16-12 Hisalis Kerstgala