header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Feb
17

Eervolle vermelding zaalprestaties MC3

De MC3 liepen afgelopen zondag op een haar na het zaalkampioenschap mis. Op punten gedeeld eerste plaats, zelfs een gelijk doelsaldo, maar door meer doelpunten 'voor' moest de beker toch naar Aerdenhout. Zo dichtbij en het dan net niet halen... Zo gaat het soms in de sport, maar bij Hisalis vinden we het toch zeker een eervolle vermelding waard!

Het ging allemaal gaan om de laatste wedstrijd tegen de ranglijstaanvoerder Rood-Wit. Bij winst zou het gaan om het doelsaldo. De MC3 wist met mooi zaalhockey op hoog tempo het spel van Root-Wit te ontregelen, en al snel vielen er doelpunten voor Hisalis. Kort voor tijd stond er een mooie score van 4-1 op het bord. Het leek echt te gaan lukken! Helaas wist de formatie uit Aerdenhout in de slotseconden tot een tweede tegendoelpunt te komen. En dit doelpunt bleek net het zaalkampioenschap te bepalen!

In de sport gaat het soms om kleine verschillen die het verschil uitmaken tussen de eerste en tweede plaats. Als club zijn we trots en vinden we dat deze meiden, coaches John van Schaik en Pieter-Jan de Bruijn en trainer Joaquim Kessler een fraaie prestatie hebben neergezet: gevochten als leeuwen!

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.