header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Jan
22

Nieuwe versie Hisalis App!

Vanaf heden is de nieuwe versie van de Hisalis App (versie 3.4.1) te downloaden. De App is geheel vernieuwd en is voor Apple devices gebaseerd op het design van iOS 8. De Android versie is ook geheel herzien en werkt met de zogenaamde ‘native’ Android componenten. Behalve veel verbeteringen op het gebied van snelheid, menu-structuur en vormgeving zijn er ook diverse nieuwe mogelijkheden verwezelijkt in deze versie.

Teamnieuws

De teamondersteuning kan nu zelf nieuwsberichten aanmaken en deze verspreiden onder de leden van het team (inclusief push-messaging). Hierbij kan worden aangegeven of er door de teamleden en -ondersteuners op het bericht mag worden gereageerd.

Favoriete teams

Naast de teams van onze eigen club kun je nu ook teams van andere clubs toevoegen. Zo kun je op de hoogte blijven van de wedstrijden en uitslagen van teams uit de Hoofdklasse of van het team van je familie aan de andere kant van het land.

Presentie

In aanvulling op de presentie-registratie bij wedstrijden kun je nu ook voor trainingen aangeven of je er bent of niet. De trainers kunnen zo de presentie bijhouden. Daarnaast is het nu mogelijk voor de coaches om (via de LISA-team module) zelf een team-event aan te maken, denk hierbij aan een teamuitje of een oefenwedstrijd. De leden van het team kunnen vervolgens eenvoudig laten weten of ze er wel of niet bij kunnen zijn.

Agenda-export

De agenda export is geheel vernieuwd, je kunt nu de export uitvoeren en zo nodig herhalen zonder dat items dubbel worden toegevoegd. Ook ‘taken’ zijn vanaf nu zichtbaar in de agenda.

Pushinstellingen

De push instellingen zijn aangepast. Bij het installeren van de app kan worden aangegeven of berichten wel of niet moeten worden ontvangen. Hierna kan via de instellingen op de telefoon ("berichtencentrum", onderdeel "instellingen") zelf aangeven worden of je wel of geen push berichten wilt ontvangen van de app. 

Tablets

De app kon al worden gebruikt op iPads, nu is ook aan de Android tablets gedacht!

Vanzelfsprekend blijven we werken aan updates. Belangrijk onderdeel voor de toekomst wordt bijvoorbeeld de mogelijkheid om snel oefenwedstrijden te regelen tussen teams van verschillende clubs.  Daarover vertellen wij in de loop van 2015 meer.

De nieuwe App is als update verkrijgbaar in de appstores. Voor Windows phone gebruikers verwijzen we naar dit bericht.

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.