header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Nov
11

Kerstgala 2014 op zaterdag 13 december

Na vele jaren van succes is er ook dit jaar weer een Hisalis kerstgala. Markeer alvast zaterdag 13 december in je agenda want dan gaat het allemaal gebeuren!

Wij hopen natuurlijk op een grote opkomst om de feestdagen en het (bijna-) einde van het jaar gezamenlijk te kunnen vieren met een geslaagd feest. Alle leden en vrienden van Hisalis zijn welkom, evenals introducees!

Hoewel we nog druk bezig zijn om de laatste puntjes op de spreekwoordelijke 'i' te zetten is de kaartverkoop voor het kerstgala ondertussen begonnen. Net als elk jaar is er een minimum leeftijd verbonden aan het feest. Door de aangepaste alcoholwet hebben wij als club moeten mee veranderen. Iedereen die nog geen 18 jaar is zal nog even moeten wachten. Helaas kunnen wij (net als elk jaar) geen uitzonderingen maken en zien we streng toe op de leeftijdsgrens.

De kaartjes zijn €7,50 per stuk en kunnen via de volgende leden worden aangekocht:
  • Boris ter Haak (06-30914887)
  • Nathalie Rietkerk (06-43983598)
  • Sophie van der Linden (06-12733499)
Als je een kaartje wil hebben dan stuur je een berichtje naar één van de bovenstaande leden. Wij zorgen dan dat de kaartjes bij jou terecht komen.

Het gala (dress-code "black-tie") zal gehouden worden in het clubhuis van Hockeyclub Hisalis gelegen aan de Spekkelaan 2 in Lisse. Om 21.00 uur gaan de deuren open en om 01.00 uur zullen ze weer gesloten worden. Vergeet je legitimatie niet mee te nemen want dan kan je bij twijfel over jouw leeftijd overtuigend aantonen dat je aan de leeftijdsgrens voldoet.

Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in!

Groetjes, en hopelijk tot 13 december!

 

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.