header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Sep
14

Mini van de week: aanmelden weer mogelijk!

Als sinds 2004 hebben onze jongste jeugdleden uit de meisjeslijn de kans om wedstrijden van Dames 1 van heel dichtbij mee te maken. Bij elke thuiswedstrijd wordt er een meisje uit de E-jeugd benoemd tot Mini van de Week.
 
Deze Mini van de Week heeft een zeer belangrijke taak op de wedstrijddag. De Mini van de Week komt 75 minuten voor aanvang van de wedstrijd (Dames 1 begint altijd om 12.45 uur) in hockeykleding met stick en bitje naar het clubhuis om de teammanager of aanvoerder van Dames 1 te ontmoeten.
 
Na een drankje voor jou en jouw ouders zal de Mini van de Week worden voorgesteld aan het hele team. Vervolgens ben je aanwezig bij de teambespreking en hoor je dus alle geheime afspraken die de spelers of speelsters onderling maken. Daarna ga je samen met de dames warm lopen en mag jij natuurlijk de keeper inslaan.
 
 
De Mini van de Week mag officieel de eerste afslag doen, daarna begint pas de wedstrijd. Tijdens de wedstrijd mag de Mini van de Week in de dug-out zitten bij de coaches en de wisselspelers. Als er iemand geblesseerd raakt, moet de Mini van de week zo snel mogelijk met de waterzak of een ijscompresse de betreffende speler weer fit zien te krijgen.
 
Na afloop bedankt de Mini van de Week namens onze vereniging de scheidsrechters en de coaches van de tegenpartij. Daarna ga je gezellig met de spelers van Dames 1 lunchen in het clubhuis!

De belangrijkste taak moet dan nog komen, de Mini van de Week mag namelijk de WOMAN OF THE MATCH kiezen. Dus zij mag bepalen wie die middag het beste heeft gespeeld. Van deze persoon krijgt de Mini van de Week vervolgens de wedstrijdbal overhandigd met zijn of haar handtekening die mee naar huis mag worden genomen als mooie herinnering aan een fantastische hockey-middag!
 
 
Wil jij ook Mini van de Week worden? Dan kan dus als je in de ME-jeugd speelt! Om je aan te melden moet je een emailtje sturen naar Ilona Duivenvoorden. Indien jij wordt uitverkozen ontvang je van ons een officiĆ«le uitnodiging.
 
Bedenk wel dat er bij Hisalis heel veel ME-junioren zijn en er per seizoen maar 11 Mini's van de Week bij Dames 1 kunnen worden gekozen. Niet iedereen kan dus worden uitgekozen. Maar een goede en leuke e-mail helpt zeker!

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.