header foto header foto header foto header foto
 
Clubhuis en Bar Sep
2

Bitjes hapdag bij Hisalis op 20 september

Het nieuwe seizoen meteen veilig de wedstrijden in met een bitje op maat. Op zaterdag 20 september aanstaande organiseert SPTL opnieuw een bitjes 'hapdag' bij Hisalis. Kom langs om te happen tussen 9:30 tot 13:30 uur in het clubhuis.

In de bijlage kan je meer details hierover vinden. Een goed gemaakt ‘bitje’ beschermt je tanden, lippen en tong wanneer een bal of stick tegen je mond aankomt. Het vangt de impact op en verdeelt de krachten over je tanden. Hierdoor is de kracht die op één enkele tand komt meestal dermate gering dat er geen (of in ieder geval minder) schade optreedt. 

Bescherming en draagcomfort van een op maat gemaakt bitje zijn zeker de moeite waard. Ook hockeyers die nog volop aan het wisselen zijn of een beugel dragen kunnen tijdens deze dag een op maat gemaakte beschermer laten vervaardigen. 

Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn verzoeken we je van te voren op te geven op shop.gebit.nl. Klik op "aanmelden Interpolis hapdag" en doorloop de getoonde stappen. Je ontvangt dan een bevestiging met verdere informatie. 

Lukt het niet om de hapdag te bezoeken, geen probleem! Koop dan via de website een thuispakketje voor het maken van een afdruk (deze zijn helaas niet geschikt voor beugels).
Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

Barcoaches gezocht

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.