header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Aug
23

UPDATE: Aanpassingen in speelschema voor 6 en 13 september

Op zaterdag 6 september begint de competitie in Noord Holland weer voor de (jongste) jeugd. Voor de diverse teams staan de programma‚Äôs inmiddels op de site. Op zaterdag 6 en 13 september zijn de werkzaamheden aan de nieuwe velden echter nog niet volledig afgerond. We hebben deze dagen slechts één veld beschikbaar. Dat betekent dat we niet alle thuis-wedstrijden die thans in het programma staan ook daadwerkelijk thuis zullen kunnen spelen.

Voor 6 september zijn de wedstrijden die thuis gespeeld worden ingedeeld. Overige wedstrijden worden uitgespeeld. Aanvangstijden  zullen op korte termijn worden ingevuld.

Voor de 13e wordt nog gekeken waar de wedstrijden gespeeld kunnen worden. Het kan zijn dat een wedstrijd die nu thuis is gepland, zal worden omgezet/geruild naar een uit-wedstrijd. Hierover is het wedstrijdsecretariaat in gesprek met de verschillende tegenstanders. We zetten alles op alles om zoveel mogelijk wedstrijden in te plannen zodat iedereen wel zijn wedstrijd kan spelen. De locatie en aanvangstijden van de wedstrijden zullen zo snel mogelijk bekend worden gemaakt. Dit zal naar het zich laat aanzien wel pas vrij laat bekend gemaakt worden. We zijn namelijk hierbij afhankelijk van de gastvrijheid en hulp van andere verenigingen.

Het kan zijn dat teams (helaas) heel vroeg of juist heel laat een verre uit-wedstrijd moeten spelen op 6 en 13 september. We vragen begrip voor deze situatie.

We hopen op zaterdag 20 september de nieuwe velden in gebruik te kunnen nemen en de wedstrijden conform de planning te spelen. Houd de site daarom heel goed in de gaten de komende periode. We kunnen wijzigingen voor de 20 september helaas nog niet volledig uitsluiten.

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.