header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Jun
9

Afvaardiging Hisalis bij districtsselecties Noord-Holland

Aanstaande dinsdag en woensdag zijn de selectietrainingen voor de district teams van Noord-Holland. Hisalis zal als echte ‘opleidingsvereniging’ voor zowel de MC, JC, MB en JB selecties wederom vol trots diverse kandidaten afvaardigen. 

Het district gebruikt twee selectiedagen om de teamsamenstellingen te bepalen. Deze week is de eerste ronde bij Qui Vive (aankomende dinsdag C-lijn, woensdag B-lijn, start 17:00). De TC wenst Anna van Oossanen, Emma de Bruijn, Gwen Mohlman, Lieve Omvlee, Kyra Paul, Sam van Tol, Jackie Vintges, Linde de Haas, Dominique Hoogendoorn, Charlotte van Rossum, Eline Herberghs, Job van Schieveen, Jochem van Schieveen en Deniz de Jong heel veel succes!

De kandidaten zijn geselecteerd door de hoofdtrainers in overleg met de technische commissie (in het bijzonder de lijncoördinatorenen) alsmede de trainers en coaches van de prestatieteams. Doorslaggevend zijn aspecten als het totale prestatiebeeld van een speler, de persoonlijke progressie in zowel dit seizoen als in de afgelopen jaren, groeipotentieel, inzet in trainingen en wedstrijden, de wil om te leren, passie, 'drive' en sportersmentaliteit. 

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.