header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Mei
30

M8E1 ongeslagen kampioen!

De jongedames van de M8E1 zijn ongeslagen kampioen geworden van de lentecompetitie! Uiteraard is het seizoen daarom onlangs afgesloten met een leuk feestje! En nu op naar de D-lijn!!!

De meiden begonnen het seizoen 2013-2014 als zestal. Al snel werd echter duidelijk dat het kwart veld onvoldoende uitdaging gaf. In overleg is het team daarom in de achttal-competitie opgenomen zodat zij op een half veld konden spelen. Dit bleek een goede zet, want de meiden waren al snel gewend aan het nieuwe formaat; ook in het tweede deel van de competitie stroomden de overwinningen binnen!

Om de kou te ontvluchten, en extra techniek te leren, zijn de meiden na de herfst ingeschreven voor de zaalcompetitie. De extra trainingen (en zelfs een echte zaal-clinic) hebben hun vruchten afgeworpen. In de zaal leken de meiden nog wel gretiger dan buiten. Ze waren ook hier weer een geduchte tegenstander en verloren vrijwel geen wedstrijd.

Na de zaalcompetitie is het team wederom zwaarder ingedeeld om zodoende meer weerstand te krijgen in de nieuwe veldcompetitie. Wellicht had de herindeling nog wel een tandje zwaarder mogen zijn gezien het fraaie resultaat. 

De meiden van de 8E1 hebben zich het hele jaar vol ingezet en keihard getraind onder leiding van trainers Julie Vergroesen en Anne van Tol. Coaches Erik Ruigrok en Ilona van Duivenvoorden hebben prima werk geleverd tijdens de wedstrijdbegeleiding. De ondersteunende rol van ZoĆ« Duivenvoorden is ten slotte ook zeker vermeldenswaardig! 

Terugkijkend valt vast te stellen dat de goede trainingen, in combinatie met het harde werken van de spelers de aanleiding is geweest tot de mooie hockeyresultaten. De fraaie wedstrijden en de vele mooie individuele acties die dit jaar te zien zijn geweest bewijzen dit! Kortom, een mooie opmaat naar volgende hockeyjaren. 

Prima prestaties dames!

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.