header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Mei
22

Olmenhorst Hisalis Familiedag 2014

Op 21 juni aanstaande is de jaarlijkse Olmenhorst Familiedag 2014 bij Hisalis. Dit jaar staat de inschrijving open voor maximaal 44 teams. We gaan er met zijn allen weer een mooi feest van maken.

Om 10:30 uur begint het familietoernooi dat de hele dag zal duren. De vier poules zullen ingedeeld worden op speelsterkte. De gehele dag kunnen we energie opdoen met Olmenhorst appels en appeltaart!

De BBQ begint rond 16:30 uur. De Olmenhorst heeft naar goede traditie een mooi menu samengesteld. De prijsuitreiking zal om 17:30 uur plaatsvinden met omlijsting door onze voorzitter Hidde van der Wal. Aansluitend maken we de winnaars van de Geraniumactie bekend en huldigen we natuurlijk de kampioenteams van dit seizoen. 

Anders dan vorig jaar sluiten we na de BBQ af met een lekkere band op het terras

Je kunt je team inschrijven via bijgevoegd inschrijfformulier (zie bijlage bij het bericht). 

Het inschrijfgeld voor het Olmenhorst familietoernooi bedraagt € 6,50 p.p. De BBQ kost € 6 p.p.

Inschrijven kan per team tot uiterlijk 14 juni met bijgaand inschrijfformulier tegen betaling van het inschrijfgeld. Inschrijven kan per e-mail: [email protected]. Betaling van het inschrijfgeld voor de familiedag en de BBQ kan op rekeningnummer 33.65.41.872 t.n.v. H.C. HISALIS o.v.v. de teamnaam. 

Ook kun je het inschrijfformulier met het inschrijfgeld contant in een envelop inleveren bij Jeroen Bet, Heereweg 295 in Lisse.

Een inschrijving is geldig na ontvangst van de betaling.


Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.