header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Apr
25

Aangepast trainingsschema (meivakantie)

De competitiewedstrijden voor de junioren (D-11 t/m A) starten weer op 10 mei; voor sommigen dus nog tijdens hun meivakantie. Om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan alle 'belangen' heeft de Technische Commissie het vakantie-trainingsschema aangepast. Hieronder kan je dit aangepaste schema terugvinden. 

Prettige vakantie allemaal!

  • C, B en A jeugd: geen trainingen van 26 april t/m 6 mei
    Let op: er zijn voor de C, B en A junioren wedstrijden op 10 mei. Coaches en trainers moeten er rekening mee houden dat sommige spelers nog op vakantie kunnen zijn (met name ook i.v.m. het eventuele zoeken naar invallers voor de wedstrijden op 10 mei; zie ook het bericht over invallersbeleid).
  • D-11 jeugd: geen trainingen van 26 april t/m 11 mei.
    Let op: er zijn voor alle D-11 teams wedstrijden op 10 mei. Coaches en trainers moeten rekening houden dat sommige spelers nog op vakantie kunnen zijn. Ook deze teams moeten aandacht schenken aan het tijdig zoeken van eventueel benodigde (en geschikte) invallers. De TC adviseert coaches en trainers van D-11 prestatieteams 'met klem' om in week 19 een extra training in te lassen. De coaches stemmen dit verder af met de spelers.
  • Jongste jeugd: geen trainingen van 26 april t/m 11 mei.


Andere belangrijke agenda-momenten:

01 Mei: laatste mogelijkheid opzeggen lidmaatschap
21 Mei: laatste training jongste jeugd
23 Mei: laatste training voor alle andere teams (seizoen 2013-2014)
29 Mei: WK clubdag voor jong en oud
21 Juni: familiedag


Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.