header foto header foto header foto header foto
 
Arbitragecommissie Maa
4

Cursus spelregels voor ouders

Sta je wel eens langs de lijn en heb je het gevoel dat je meer zou willen weten van de spelregels? Of fluit je al de nodigde wedstrijdjes in de jongste jeugd, en wil je "meegroeien” met het niveau van de kinderen?

Dan hebben we goed nieuws voor je!

Op dit moment hebben we nog circa twintig spelregel-cursusplaatsen beschikbaar binnen de capaciteit van ons opleidingsprogramma. De studie-uren belasting van deze (e-learning) cursus is ongeveer vijf uur. Het mooie is dat je hiervoor niet eens de deur voor uit hoeft. Je krijgt de training via een "web-based " systeem, en je kan dus vanachter je PC, laptop of tablet aan de slag gaan op het moment dat jij dat wilt. Via de bijlage kan je een impressie verkrijgen van hoe dit systeem er ongeveer uit ziet.

Als afsluiting is deelname aan een examen mogelijk (maar niet verplicht), dat schriftelijk zal worden afgenomen tijdens een avond in het clubhuis. Bij goed gevolg van dit examen kom je in bezit van de spelregelkaart, en ben je een officiële clubscheidsrechter. Dit houdt in dat je gerechtigd bent om wedstrijden te fluiten.

Voor de goede orde: als ouder is er geen enkele verplichting om wedstrijden te fluiten als je de kaart hebt gehaald! Het mag natuurlijk wel, maar we willen vooral de regelkennis bij ouders stimuleren via dit initiatief.

Deelname aan de spelregelcursus is kosteloos.

Je kunt je via e-mail aanmelden via de arbitragecommissie ([email protected]).

PS: ben je dyslectisch, en wil je examen doen, geef dit dan vooraf aan zodat wij hier zo goed mogelijk rekening mee kunnen houden.
Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.