header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Jan
26

Trimmers-2 kampioenen Wintertoernooi!

Afgelopen zaterdag beleefde het nieuw trimteam Trimmers 2 in Wijde Wormer haar vuurdoop tijdens het Kraaien Wintertoernooi. Het team bestaat uit introductiecursus-doorstarters en trainen elke donderdagavond fanatiek onder (de zeer capabele) leiding van Annemarie Westerbeek. De afvaardiging bestond uit zes dames en drie heren die weigeren te accepteren dat hun sportieve leven voorbij is (red: wij dachten dat dit alleen voor de spelers van HA opging, maar het gevoel blijkt toch breder te leven). Ondanks het gemis van een volle bezetting ging men, zoals alle teams van onze vereniging, natuurlijk voor de volle honderd procent winst!

Buiten was het frisjes, maar zoals bekend doet een dosis Glühwein tijdens het inspelen wonderen. Het vooruitzicht op de fraaie authentieke houtkachel in het gezellige clubhuis van de Kraaien was uiteraard ook iets om naar uit te kijken!

Aangezien er nog niet eerder in deze samenstelling was gespeeld, was het even wennen tegen de geoliede teams van Hurley, Castricum, Purmerend en de Kraaien. Het doelsaldo kwam (ondanks fenomenaal keeperswerk) uit op 2-voor en nogal-wat-tegen. Het nieuwe trimteam was echter niet voor een gat te vangen en men wist (ondanks het doelsaldo) de organisatie te vermurwen hen toch tot winnaar van het toernooi uit te roepen. Dit alles onder luid toejuichen van de tegenstanders, die eerder hun lachspieren nog verrekten toen zij het nieuwste team van Hisalis collectief alle hoeken van het veld (en eigen doel) lieten zien. 

En dat is dan toch het mooie van trimtoernooien: meedoen is belagrijker dan winnen!

Na de huldiging ging de organisatie over tot de prijsuitreiking; deze is daarna dankbaar samen opgedronken. Een heerlijke maaltijd moest als bodem gaan dienen voor het muzikale slot, waar bleek dat sommigen zich blijkbaar hadden gespaard tijdens de wedstrijden. Het was namelijk een drukte van jewelste op de dansvloer. Dit alles met dank voor de formidabele DJ die het lastig maakte om stil te blijven staan. Op de terugreis zijn in de auto’s natuurlijk nog veel wijze woorden gesproken (geheel in lijn met de waardige leeftijden van de spelers).

Ten slotte kan gemeld worden dat er al uitnodigingen zijn ontvangen van Castricum om op 21 juni wederom aan te treden. De organisatie was namelijk vol lof over het dansen van de formatie uit Lisse!

 

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.