header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Jan
21

Ben jij de cameraman/vrouw van dames-1?

Dames-1 is op zoek naar iemand die de westrijden wil gaan filmen. De trainer en spelers van Dames-1 willen de videos met name gebruiken voor wedstrijdanalyses. Bij topsport zijn videoanalyses al geruime tijd de normaalste zaak van de wereld. Om als team optimaal te kunnen presteren is het van belang de goede en slechte momenten terug kunnen kijken. Door wedstrijdanalyse kan dames-1 een belangrijke stap voorwaarts gaan maken.

Heb jij verstand van hockey, ben je goed met een camera, durf je vanaf een videotoren te filmen en wil je een onderdeel zijn in het succes van Dames-1? Dan zijn wij op zoek naar jou! Liefst natuurlijk bij zowel de uit- als thuiswedstrijden. Mocht je alleen af en toe kunnen, schroom dan niet om je aan te melden. Alle beetjes helpen! Als je het leuk zou vinden om montages te maken dan zijn wedstrijdreportages (voor website/app) een eventuele vervolgstap.

Heb jij interesse in deze superbelangrijke rol in het begeleidingsteam van Dames-1? Stuur dan een e-mail naar Piet Marbus voor meer informatie!

De dames, teambegeleiders en club zouden je bijzonder erkentelijk zijn voor jouw inspanningen!