header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Nov
11

Zaalhockey update

Dit seizoen zijn er in het district Noord Holland maar liefst 1026 teams aangemeld. Dat betekent een groei van 26% t.o.v. vorig seizoen. Zaalhockey is dus populairder dan ooit. District NH organiseert voor coaches, scheidsrechters en trainers een aantal interessante bijeenkomsten die we hieronder toelichten. Aanvullend zijn er op hun Youtube videokanaal een aantal nuttige videos te vinden:
Bijscholing

De KNHB Academie organiseert ook dit seizoen weer een bijscholing zaalhockey. Dit jaar is dit gericht op het spel 6 x 6. Het is dan ook bestemd voor trainers / coaches van jeugdteams. Tijdens het theoretische deel wordt ingegaan op zaalhockey specifieke technische vaardigheden, balbezit, niet balbezit en periodisering. Vervolgens vindt tijdens het praktijkdeel een demonstratietraining plaats. In het district Noord-Holland vindt deze bijscholing plaats op woensdag 13 november in de Kennemer Sporthal te Haarlem. Aanvang is 19.30. Aanmelden kan op de KNHB-site.

Update scheidsrechters

Ook dit jaar zullen Jasper Nagtzaam en collega bondsscheidsrechters weer de updates verzorgen van het fluiten in de zaal. Op dinsdag 12 november vindt de cursus plaats bij hockeyclub HIC bij Amstelveen en op woensdag 20 november bij Alliance in Heemstede. Aanvang is in beide gevallen om 20.00 uur. Aanmelden voor deze updates kan voor HIC bij Ilaria Triggiani en voor Alliance bij Maurits van der Heijden


Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.