header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Sep
19

Hisalis App beschikbaar voor iPhone en Android!

Vanaf vandaag is de Hisalis App verkrijgbaar in de App stores! Voor de vereniging is dit een belangrijke stap om leden en club verder met elkaar te verbinden. Met de App is je favoriete club toegankelijker dan ooit - veel Hisalis informatie is nu rechtstreeks en supereenvoudig benaderbaar vanuit je mobiel! De App is er voor iPhone en Android telefoons.

(Gezins-) agenda

Heb je een gezin met meerdere hockeyende kinderen dan zal je de gezinsagenda heel handig gaan vinden. In één overzicht alle hockey-activiteiten van het gezin overzichtelijk in beeld. Met trainingen, wedstrijden (inclusief verzameltijden, standen, uitslagen, programma), bardiensten, fluitbeurten en team/club-activiteiten.

Uitslagen

Veel spelers zullen het erg leuk vinden dat de Hisalis App de uitslagen die via het Digitaal Wedstrijd Formulier doorkomen direct beschikbaar maakt. Zodra een scheidsrechter een uitslag heeft ingevoerd zal deze in de Hisalis App gepubliceerd worden. Via push-messaging worden indien gewenst direct de uitslagen van je favoriete teams in beeld gebracht. Dus nooit meer tot 's avonds laat of maandag wachten hoe de andere teams het hebben gedaan! Daarnaast is alle informatie uit de standenmotor volledig geintegreerd!

Teammanager op je telefoon

Voor coaches en aanvoerders is de directe toegang tot het Digitaal Wedstrijd Formulier heel handig. De Hisalis App koppelt het DWF direct aan jouw profiel. Scheelt steeds weer inloggen en op zoek gaan naar de juiste link. Verder hebben coaches, begeleiders (of aanvoerders) meteen een teammanager op zak. Met een bierpot, taken, presentie, spelerslijst, contactgegevens en zelfs functies voor wedstrijdanalyse!

Hisalis, maar dan mobiel

De Hisalis App geeft een 360-graden overzicht van alles wat er op en rond de club speelt: pushberichten bij afgelastingen, direct het laatste nieuws van je favoriete club, de verjaardagkalender, speciale sponsoracties, fotoboeken voor je team, clubgegevens, de laatste updates van hockey.nl en zelfs de social media updates van de hockey internationals!

We wensen jullie heel veel plezier met de Hisalis App! 

Falco Paul
ICT coordinator Hisalis

PS:
  • Een beknopte handleiding is als bijlage beschikbaar.
  • Een HTML-5 variant voor andere telefoons volgt mogelijk later.
Bijlage