header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Sep
9

Bitjes hapdag editie 2013

Op zaterdag 2 november (van 9.30 tot 13.30 uur) organiseert SPTL opnieuw een bitjes 'hapdag' bij Hisalis. In de bijlage kan je meer details hierover vinden. Een goed gemaakt ‘bitje’ beschermt je tanden, lippen en tong wanneer een bal of stick tegen je mond aankomt. Het vangt de impact op en verdeelt de krachten over je tanden. Hierdoor is de kracht die op één enkele tand komt meestal dermate gering dat er geen (of in ieder geval minder) schade optreedt. Bescherming en draagcomfort van een op maat gemaakt bitje is zeker de moeite waard.

Ook hockeyers die nog volop aan het wisselen zijn of een beugel dragen kunnen tijdens deze dag een op maat gemaakte beschermer laten vervaardigen.

Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn verzoeken we je van te voren op te geven op de website van SPTL. Klik op "aanmelden hapdag" en doorloop de getoonde stappen. Je ontvangt dan een bevestiging met verdere informatie.

Lukt het niet om de hapdag te bezoeken, geen probleem! Koop dan een thuispakketje (op de club te verkrijgen) voor het maken van een afdruk (deze zijn helaas niet geschikt voor beugels). Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.