header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Sep
3

10 september: informatieavond voor beginnende coaches

Als club zijn we erg blij dat wederom veel ouders (alsmede jeugdleden) bereid zijn gevonden om een team te coachen. Als je dit voor het eerst gaat doen dan is dat best spannend. Derhalve organiseert Hisalis op dinsdag 10 september van 18:30 tot 19:30 een bijeenkomst voor beginnende coaches.

Bjorn Hubert, voorzitter van de Technische Commissie, alsmede Hisalis hoofdtrainer Michiel Cosijn, zullen hierbij aanwezig zijn. Op deze informatie-avond komen diverse onderwerpen rondom jeugdteams aan bod zoals de gang van zaken rondom wedstrijden, hoe vul je wedstrijdformulieren in en nog veel meer. Daarnaast allerlei praktische zaken die komen kijken bij het coach zijn van een team; het regelen van rijschema's, contact met trainers en scheidsrechters en nog veel meer. Uiteraard zal ook het positief coachen aan de orde komen! Je krijgt natuurlijk ook alle ruimte om eventuele vragen te stellen.

Last, but not least, is de coachavond natuurlijk ook de gelegenheid om kennis te maken met andere coaches. Kortom. het bijwonen van de coachavond kan dus zeker bijdragen aan een prettig en succesvol seizoen met jouw team!

Gerelateerde nieuwsberichten

UPDATE Trainingschema seizoen '23 - '24!!

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.