header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Jun
11

Districtselectie Noord-Holland: twee leden naar volgende ronde!

Maandag 10 juni was de eerste ronde van de Districtselectie Noord-Holland voor de C-lijn. Namens Hisalis zijn daar zes leden in actie gekomen. Uit de JD1 deden Rik ter Haak, Jochem van Schieveen en Job van Schieveen mee. Bij de meisjes traden Rosalie Bakker, Cis van der Salm en Zoë Duivenvoorden aan (allen MD1). In totaal waren er zeventig jongens en tachtig meisjes uit heel Noord Holland bij deze selectie aanwezig.

Hisalis kan vol trots melden dat Cis en Zoë door zijn naar de tweede ronde! De club wenst beide meiden heel veel succes in de volgende ronde op maandag 17 juni. Ook de afvallers hebben het uitstekend gedaan en zijn een geweldige ervaring rijker! Natuurlijk zijn we ook apetrots op jullie!

Woensdagavond hebben de selecties plaats gevonden voor de B-lijn. Ook daar is de club vertegenwoordigd zijn door maar liefst vier Hisalis leden: Charlotte van Rossum (MD1) en uit de JC1 Jurriaan Beelen, Luuk ter Haak en Folkert van der Wal. Charlotte heeft wegens ziekte op moeten geven en ook deze heren zijn helaas niet door.
Ook voor deze 4 geldt dat ze een enorme ervaring rijker zijn en we zijn zeker niet minder trots!

Namens de TC
Bjorn Hubert


 

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.