header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Jun
9

Concept indeling junioren (A, B, C en D) 2013-2014

Beste jongens, meisjes en ouders,

Bijgaand vinden jullie de voorlopige teamindeling junioren A-D voor het seizoen 2013-2014. De indeling is tot stand gekomen op basis van informatie van de huidige trainer en/of coach van jouw team alsmede de TIPS (boordeling op basis van Techniek, Inzicht, Persoonlijkheid en Snelheid) die in het hockeyregistratiesysteem zijn ingevuld.

Een aantal spelers / speelsters is ingedeeld in een hogere of lagere leeftijdscategorie dan waar zij gezien hun geboortedatum thuis horen. Dit is (soms) nodig om zodoende teams te kunnen formeren met een vergelijkbaar aantal teamleden.

De meisjes selectieteams MA1, MB1, MC1, MD1 en opleidingsteams MC3 en MD3 zijn mede in overleg met de trainer (en/of coach) voor het komende seizoen (voor zover deze op dit moment bekend is) tot stand gekomen. De MC1 en MD1 worden in principe gevormd door tweedejaars C en D junioren terwijl de MC3 en MD3 vooral bestaan uit eerstejaars C en D junioren. Voor de MA1 en MB1 wordt voor de beste A c.q. B junioren gekozen ongeacht hun leeftijd.

In de huidige teamindeling zijn voor de MA1, MB1, JC1, MC3 en MD1 meer namen benoemd dan dat er meisjes of jongens in het betreffende team passen. De trainers/coaches van deze teams zullen vanaf week 24 voor deze teams maximaal vier trainingen organiseren om tot een goede en eerlijke selectie te kunnen komen. Informatie over deze trainingen volgt binnenkort.

Voor de meisjes en jongens die uiteindelijk niet voor de selectie/opleidingsteams in aanmerking komen is een plaats vrijgehouden in een ander team. Deze teams hebben in de voorlopige indeling daarom nu nog te weinig speelsters. De TC streeft er nadrukkelijk naar de definitieve teamindeling nog voor de schoolvakantie gereed te hebben.

Mocht u vragen hebben over de teamindeling voor het seizoen 2013-2014 dan kunt u per mail terecht bij de Technische Commissie.

Met vriendelijk groet,
TC Hisalis

Notabene: de indeling voor de Jongste Jeugd volgt later.
Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.