header foto header foto header foto header foto
 
Clubhuis en Bar Maa
25

Hisalis & Rabobank - mobiele portemonnee per 30 maart.

Betaal jij al mobiel? Met mobiel betalen heb je altijd geld op zak en kun je je kinderen op afstand van veilig mobiel geld voorzien. Dit weekend starten we in samenwerking met onze belangrijke sponsor Rabobank met de (her)introductie van de mobiele portemonnee.

Vanaf aanstaand weekend is het mogelijk om op Hisalis naast de Pin ook cashless te betalen. Dit wordt in samenwerking met de Rabobank geïntroduceerd. Met behulp van een betaalsticker in ( het klepje van ) de telefoon of een sleutelhanger, kun je een mobiele portemonnee activeren en opladen . In het clubhuis kun je daarmee eenvoudig afrekenen. Je kunt op allerlei hockeyclubs in de buurt ook op deze wijze betalen, Bennebroek, Rood-Wit en Noordwijk en nog vele andere clubs hebben hetzelfde systeem.

Je kunt je betaalsticker/elektronische portemonnee opladen via iDEAL. Of nog makkelijker automatisch via een koppeling met je bankrekening. Zo heb je altijd voldoende saldo. De stickers zijn verkrijgbaar bij de bar, voor de kinderen zijn er sleutelhangers of polsbandjes.

Met mobiel betalen help je het betalingsverkeer op de vereniging sneller, makkelijker en veiliger te maken. Het systeem is kosteloos te gebruiken, ongeacht de provider, de mobiele telefoon of bij welke bank je bankiert.

Bij de introductie op 30 maart geeft de Rabobank een aantal stickers en polsbandjes cadeau. De stickers zullen daarna tegen de kostprijs van 4,50 euro te koop zijn bij de bar.

Wil jij ook weten hoe je mobiel kunt gaan betalen? Kijk voor meer informatie op de mobiel betalen website van de Rabobank (of bekijk de video).


Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.