header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Maa
18

Hisalis "Geranium actie" 2013

Zoals jullie gemerkt hebben zijn we weer gestart met de befaamde "Geranium actie". Hisalis is al in 1988 begonnen met deze altijd zeer succesvol verlopen clubactiviteit. Aan alle jeugdleden van Hisalis wordt een beroep gedaan om mee te doen aan deze sympathieke lente actie. De opbrengst van deze actie is hard nodig om de vereniging te kunnen laten draaien, maar ook om de contributie niet te veel te hoeven laten stijgen. De kosten voor trainers, het clubhuis, de hockeymaterialen, de velden en de clubbijdrage voor wellicht voor een derde veld in de toekomst, zijn namelijk aanzienlijk. De ervaring is dat het veel gemakkelijk is om mensen een leuke bloeiende plant te verkopen dan bijvoorbeeld een kaal lot.

Hisalis heeft wederom kweker Alex Guldemond bereid gevonden om de beste kwaliteit planten (stekgoed en geen zaaigoed) in te kopen, waar Hisalis heel blij mee is.

De Geranium actie is afgelopen zaterdag begonnen en loopt door tot vrijdag 7 april 2013. Uitlevering van de planten vindt plaats op woensdag 24 april van 14.00 tot 18.00 uur op de Achterweg Zuid 72 in Lisse. Dus ruim op tijd voor Moederdag, dat valt dit jaar op zondag 12 mei. Als straks de bloembollen weer uitgebloeid zijn, kan iedereen met deze actie zijn tuin, terras of balkon weer helemaal op laten fleuren met onze fraaie geraniums, petunia's en millionbell's.. Ter ere van de troonopvolging op 30 april bieden we dit jaar als speciale bloem een originele oranje hanggeranium aan waar we veel van verwachten.

De Geranium commissie wenst iedereen veel succes toe bij de verkoop! Op de Hisalis familiedag op 22 juni 2013 worden weer drie prijzen uitgereikt aan de Top 3 verkopers van de club!

Het bestelformulier voor jaargang 2013 is hier te downloaden.

Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.