header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Feb
28

KNHB op zoek naar enthousiaste jeugdbesturen!

De KNHB is op zoek naar het meest enthousiaste jeugdbestuur! Dit jeugdbestuur kan als 'jeugdpanel' samen met Bovenlander en Bovelander de KNHB helpen met de organisatie van de Hockey Sensation 2013 en het Beach Hockey festival tijdens het WK in 2014. In de bijlage zijn alle details te vinden. Ongeacht of ons jeugdbestuur naar deze titel wil meedingen, leek deze uitdaging van de KNHB ons de gelegenheid om dit belangrijke 'team' van Hisalis extra in de spotlights te zeten!

Vertegenwoordiging jeugdleden

Hisalis heeft naast het gewone bestuur ook een Jeugdbestuur. Het doel van het Jeugdbestuur is enerzijds om de jeugdleden meer te betrekken bij de club, en anderzijds om hen met zo veel mogelijk plezier naar de hockeyclub te laten komen. Immers, je komt natuurlijk in de eerste plaats om te hockeyen, maar in de tweede plaats toch zeker ook voor de gezelligheid! 

Veruit de belangrijkste taak van het Jeugdbestuur is het organiseren van mooie/leuke/gezellige activiteiten voor de diverse jeugdlijnen. Denk bijvoorbeeld aan Sinterklaasviering en minidisco voor de F-jes, filmavonden of feesten voor de E, D en C jeugd, de Sport-Leer-Lol dagen en tal van andere jeugdevenementen.

Het jeugdbestuur van Hisalis bestaat (per 2013) uit de volgende personen:

  • Sophie van der Linden (voorzitster)
  • Sofie Bet
  • Maarten Verspoor
  • Mille van der Drift
  • Nathalie Rietkerk
  • Loeke Nieuwenhuis
Het Jeugdbestuur hoort graag van jullie wat er beter kan, wat er goed gaat of wat jullie graag anders zouden willen zien. Zit je in de C, B of A jeugd, en lijkt het je leuk om mee te denken/helpen met het Jeugdbestuur, dan horen we natuurlijk ook graag van je!

Je kunt het Jeugdbestuur via email benaderen. Daarnaast is het Jeugdbestuur ook aanwezig op Facebook (klik op de afbeelding hieronder).


Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.