hisalis-banner-1.jpg
hisalis-banner-10.jpg
hisalis-banner-11.jpg
hisalis-banner-12.jpg
hisalis-banner-13.jpg
hisalis-banner-14.jpg
hisalis-banner-15.jpg
hisalis-banner-16.jpg
hisalis-banner-17.jpg
hisalis-banner-18.jpg
hisalis-banner-19.jpg
hisalis-banner-2.jpg
hisalis-banner-3.jpg
hisalis-banner-4.jpg
hisalis-banner-5.jpg
hisalis-banner-6.jpg
hisalis-banner-7.jpg
hisalis-banner-8.jpg
hisalis-banner-9.jpg
5-11-2017 |
Zaalhockey
Trainingsschema Zaalhockey Week 47 en 48

Zoals in de zaalnieuwsbrief eerder al is aangegeven, gaat vanaf het weekend van 9 december de zaalhockey competitie weer starten.

 

Natuurlijk is het dan wel prettig als iedereen al een paar keer in de zaal heeft getraind, om weer te wennen aan de andere ondergrond en de snelheid van het zaalhockey. Daarom hebben we nu alvast de 1ste twee weken van het zaaltrainingsschema voor jullie gemaakt (zie bijlage). De zaaltrainingen starten in de week van 20 November. We zullen er naar streven dat elk team minimaal 3 x zaaltraining heeft gehad voordat de 1ste wedstrijd gespeeld gaat worden. De rest van de zaaltrainingen (zoals het er nu naar uit ziet 10x) zullen we zoveel mogelijk plannen in de week voorafgaande aan het wedstrijdweekend. Het wedstrijdschema is nog niet bekend, dus daarom nu nog maar 2 weken van het trainingsschema, de rest volgt zo spoedig mogelijk. Ook zijn er een paar teams die in de 1ste twee weken in het "weekend” zaaltraining hebben terwijl ze ook nog op het veld een wedstrijd moeten spelen, dat is niet ideaal maar omdat we iedereen zaalritme op willen laten doen kan het helaas niet anders.

 

Vanzelfsprekend zullen hierdoor veldtrainingen komen te vervallen, dit omdat we het niet nodig vinden om 3 x per week te gaan trainen en we trainers die zaaltraining geven niet ook nog eens op veld kunnen indelen op dezelfde tijden 😉 . De veldtrainingen die uitvallen verdwijnen ook uit de teamapp. Binnenkort zal ook het zaal trainingsschema in de app verwerkt zijn. Kijk tot die tijd dus GOED op de site wanneer je waar moet trainen.

 

We hebben geprobeerd om alle teams (zeker de allerkleinsten) zoveel mogelijk op dezelfde dag te houden als dat er nu op het veld wordt getraind. Alleen door de beperkte zaalruimte lukt dit niet altijd daarvoor onze excuses. Qua start tijden hebben we sowieso iets moeten schuiven. Wij publiceren nu alvast de tijden zodat iedereen daar dan alvast rekening mee kan houden in het maken van andere afspraken.Bijlage: Zaaltrainingsschema Week 47 en 48.pdf
terug naar vorige scherm

Back to Top

Agenda komende week
De agenda is leeg
Hele agenda
Hisalis app
iOS app Android app
Snelkoppeling


Verslagen
Nog geen verslagen.
Verslag schrijven
Club Prestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 0% |week: %

Clubcompetitie
Geen uitslagen bekend
Seizoen
# T RP P # w # d
Gehele clubcompetitie
Keeperscompetitie
  Keeper # tegen
# tegen = aantal doelpunten tegen
Gehele keeperscompetitie
Laatste reacties
Statistieken
Maandag 20 augustus 2018
Aantal leden (info) 649
Nu online 53
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 73,7%
Hockey.nl

Powered by LISA