G-Hockey Mei
10

G-Hockey - Wedstrijd Amstelveen

Hallo allemaal,

Om kwart voor 11 vertrokken we met Rosanne, Jasper, Brian, Arjan en Catootje bij het kantoor van Harry Mens. Om 10 voor half 12 kwamen we in Amstelveen aan. De eerste wedstrijd die we moesten spelen begon om 12 uur. We speelden tegen Castricum, omdat wij te weinig spelers hadden kregen we er 2 van Castricum te leen. Met Rosanne in het midden opgesteld, Jasper als linksbuiten, Kim als rechtsbuiten, Linksachter Catootje, Rechtsachter Arjan en op doel onze keeper Brian. Het was een zeer spannende wedstrijd. In de eerste helft scoorde Castricum twee doelpunten en wij in een zeer mooie aanval van Arjan die de bal helemaal van achteren buitenom naar voren speelde en daar vanaf de kopcirkel met zijn bekende harde knal de bal er in schoot. De 2-1 was gezet, in de tweede helft werd er door een mooi samenspel tussen Jasper en Rosanne door Rosanne gescoord. De eindstand was 2-2.
Daarna speelde we tegen Barneveld om de 7de of de 8ste plek. Wederom kregen we 2 spelers te leen van Castricum. Met dezelfde opstelling gingen we het veld in. Deze tegenstander die een zeer sterke voorhoede had scoorde gelijk 2 doelpunten. Enigszins uit het veld geslagen bleven we ons toch uitstekend verdedigen. Een bal goed naar voren gespeeld door Arjan werd ontvangen door Jasper, die in staat was daar een mooi doelpunt uit te halen. De stand was nu 2-1.
In de laatste minuten van de 2de helft enigszins vermoeid zag Barneveld een kans om nog een puntje te scoren. Dat bracht de eindstand op 3-1.
Na de huldiging van Castricum kregen we lekkere limonade en koeken. Voldaan gingen wij naar huis.  Bijlage